ПРОФ Редька Дайкон 10г 12.2026р
-
- Доставка
- Самовивіз - після 100% передоплати
- По Україні: за тарифами перевізника
- Безготівковий розрахунок
-
Японська редька для споживання у свіжому вигляді та тривалого зберігання. Середньостигла, від сходів до технічної стиглості -65-70 днів. Коренеплід білий, завдовжки 30-50см. М’якуш білий, щільний, соковитий, ніжний, солодкий.
Культура холодостійка. Вибаглива до вологи та легких родючих ґрунтів. Насіння проростає при температурі 2-4ºС. Оптимальною температурою для формування коренеплодів є температура 15-18 ºС. Висівати насіння на глибину 2-2,5см. Норма висіву - 0,3 г/м².
- Торгова марка: ТОВ " Агрофірма-Елітсортнасіння"
- Країна виробник: Satimex (Німеччина)
- Тип насіння: Сорт
- Термін дозрівання: Ранній
- Форма плоду: Видовженно-конічна
